Geld lenen kost geld

Persoonlijke lening

Home | Wie Zijn Wij?

Lenen zonder hypotheek

Onderstaand ziet u alle overige leenvormen op een rij.

Doorlopend krediet
Persoonlijke lening
Rentekrediet
Spaarkrediet
Beschermd lenen

De Persoonlijke Lening werkt als volgt
U bespreekt vooraf hoeveel u wilt lenen en hoe lang u erover wilt doen om de gehele lening welke bestaat uit rente en aflossing, weer terug te betalen. U kunt kiezen voor een looptijd welke normaal gesproken ligt tussen zes en zestig maanden. Langere looptijden zijn in bepaalde situaties mogelijk (bijvoorbeeld bij een verbouwing, of de aanschaf van een stacaravan of boot). De hoogte van het maximum te lenen bedrag is mede afhankelijk van uw inkomen, eventuele andere leningen en uw vaste lasten.


De voordelen van de Persoonlijke Lening
Bij een Persoonlijke Lening betaalt u iedere maand een vast bedrag aan rente en aflossing . U weet daarom vooraf altijd precies waar u aan toe bent. De looptijd en rente van deze lening zijn vooraf vastgesteld. De maandelijkse betalingen worden automatisch van uw salarisrekening afgeschreven.


Aflossing van een Persoonlijke Lening
U betaalt het leenbedrag in steeds gelijke maandbedragen (rente plus aflossing) weer terug. Deze maandbedragen worden automatisch van uw betaalrekening afgeschreven. Extra aflossen is eigenlijk niet mogelijk. De kosten van de Persoonlijke Lening? Bij het afsluiten van uw lening wordt de rente voor de gehele looptijd vastgesteld. Voor u een veilig idee. Stijgt de marktrente dan heeft u daar geen last van. Dat is prettig, want daardoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Jaarlijks ontvangt van de meeste banken een jaaroverzicht waarop de betaalde rente wordt vermeld. De rente is, alleen indien u uw lening gebruikt heeft voor de verbouwing van uw eigen eerste woning is sommige gevallen fiscaal aftrekbaar.


Maximale lening berekenen
Voer onderstaand uw gegevens in en wij berekenen voor u wat u maximaal kunt lenen.
Burgerlijke staat  
Netto maandinkomen
Woonsituatie